top of page
istockphoto-872261054-612x612.png
EMF - 35 jaar Banner.jpg

 35 JAAR EMF TEXTIELDRUK!

 

EMF viert haar 35ste verjaardag, 35 dagen lang konden onze klanten meespelen en een prachtige e-Bike winnen of een knappe t-shirt ontwerpen. 

En hier onder ziet u de winnende  t-shirts

Elk mogen hun ontwerp in ons grafisch studio komen uitwerken en zeefdrukken onder onze begeleiding tot een mooie gepersonaliseerde t-shirts.

Wij danken al de deelnemers van onze wedstrijd en het meevieren van onze verjaardag.

 

35jr EMF e-Bike winnaar FB crop.jpg
Ontwerp%20uw%20t-shirt_edited.png
Happy facebook Poll winnaar 2.jpg
de Jury winnaar 2.jpg

Christophe Swijsen

de EMF winnaar 2.jpg

Johan Zoll De Meyer

EMF-logo 1986 dust.png
EMF-logo%25201986%2520dust_edited_edited

 35 JAAR EMF TEXTIELDRUK!

 

EMF Textieldruk opende haar deuren, toen de brede broekspijpen en doffe kleuren vervangen werden door kleurrijke trainingspakken in parachutestof en stonewashed jeans. Met veel gedrevenheid werden de eerste kledingstukken gepersonaliseerd. Sportuitrustingen werden aan de hand van flockage genummerd. Werk-, vrijetijds-, reclamekledij voorzagen we van duurzame en knappe bedrukkingen, om jarenlang van te genieten.

 

Ondertussen 35 jaar later,  zijn we met dezelfde drive en passie, nog steeds druk aan het werk. Trots kunnen we onszelf specialisten in het zeefdrukken van textiel noemen. Inmiddels maken wij nu ook gebruik van zeefdruk transfers en voorzien we borduurwerk. Samen met onze klanten gaan wij opzoek naar de beste oplossing op maat, voor ideeën of wensen om textiel te personaliseren. In onze zaak in Astene bieden wij u een waaier van mogelijkheden aan. Kortom iedereen die op zoek is naar eerlijk en snel drukwerk, helpen wij graag verder!

 

 

Ons jubileum vieren we met jullie door 35 dagen lang 20% korting te geven op al onze textiel! Tijdens deze periode maken jullie ook kans op mooie prijzen. We geven onder andere een e-bike t.w.v. € 2495 weg of 50 t-shirts bedrukt met jouw ontwerp! 

De eerste wedstrijd houd een prijsvraag én schiftingsvraag in, waarbij deelnemers hun rekenkunst en inschattingsvermogen op de proef worden gesteld.

Bekijk onze 35ste verjaardagstekening op de flyer, maak de som van alle getallen en vul  jouw antwoord in onze deelnameformulier.

 

 

 

 

 

Voor de creatievelingen onder ons, voorzien wij ook een ontwerp wedstrijd. Deel een foto of afbeelding van uw creatie op www.facebook.com/emftextieldruk, en misschien wordt uw idee wel werkelijkheid!

Aan de hand van een peiling op facebook kan u de publieksprijs winnen , namelijk 25 bedrukte t-shirts met uw design.

Een jury bestaande uit specialisten in de grafische- of publiciteitswereld kiezen een tweede ontwerp. Deze winnaar krijgt ook een oplage van 25 t-shirts cadeau!

De hoofdprijs wordt bepaald door de combinatie van de publiekspeiling en de punten van de jury. Deze ontwerper kan zich dan de grote winnaar van de “EMF 2021 ontwerp webstrijd” noemen. De prijs is goed voor een mooie collectie van 50 gepersonaliseerde t-shirts!

EMF-35 Jaar logo.png
emf-35 ill-03.png
35theme01.png
emf-35 ill-02.png
emf-35 ill-01.png
EMF-logo 2004.png
EMF-logo 2004.png
EMF-logo 2004.png
EMF-logo 2004.png
Ontwerp%20uw%20t-shirt_edited.png
EMF-logo 2010.png
EMF-logo 2004.png
qwic bike.png
peter brutin.png

NORAH LIMOEN

(c) 2021 Peter Brutin & Matthias Cruysseart

Sandra Gilson & Edith Matthys

bottom of page