top of page

TEXTIEL

 

Bent u opzoek naar promotiekledij, een gepersonaliseerde sportuitrusting of duurzame werkkledij? Neem een kijkje in onze catalogus en ontdek de opties in ons textielgamma.

 

Van petten, winterjassen, sporttassen, ondergoed tot schoenen. In verschillende maten, kleuren en vormen, zo versterkt u doeltreffend de branding naar uw klanten. 

 

Het is trouwens ook mogelijk uw grafisch werk bij ons te laten maken. Daar zorgt ons vormgeversteam voor. Zo hoeft u niet eerst een onafhankelijke grafische designer in te schakelen.

U vindt in onze online catalogus een heel ruim aanbod aan merken terug zoals: Carhartt, Fruit of the Loom en L.Brador. Deze merken bieden zowel luchtige kleren voor uw promotieteam als stevige, dagelijkse werkkleding voor uw andere werknemers (o.a. veiligheidsschoenen met stalen toppen).

De catalogus is trouwens in boekvorm verkrijgbaar, als u er liever doorheen bladert twijfel niet om één gratis aan te vragen bij ons!

U bent ook altijd welkom om een kijkje te nemen in onze toonzaal in Astene.

short hoodie women
cataloog

ONZE MERKEN 

benc.jpg
FDM logo
anvil logo
Russell logo
sg clothing logo
Fruit of the Loom logo
nakedshirt logo
Gildan logo
Comfort Colors logo
american apparel logo
Teejays logo
Bella & Canvas logo
Beechfield logo
mantis.png

HERBRUIKBARE MONDMASKERS

De verschillende soorten mondmaskers zijn allemaal herbruikbaar en kunnen gewassen worden. Zowel de bedrukking als de mondmaskers zijn duurzaam. Kies zelf de bedrukking vanaf 24 stuks, voor meer informatie kan u ons telefonisch contacteren of via e-mail: info@emf-textieldruk.be.

TYPE I -  DUBBELZIJDIGE  MONDMASKERS

Dit masker is een dubbelzijdige, niet medische gezichtsbescherming. De zachte katoenen stof zorgt voor comfort en sluit goed aan over het gezicht.  Daarbovenop is de stof waterafstotend en geschikt voor wasbeurten in de wasmachine.


Deze mondmaskers bestaan in 16 verschillende kleuren en hebben een groot bedrukbaar oppervlak.

TYPE II - MONDMASKER GESCHIKT VOOR FILTERS

Een dubbelgelaagd mondmasker met oorriempjes van stof en een lus gemaakt van rekbare binding.

De zachte stof is afgestemd op de contouren van uw neus en kin en bevat een gleuf waarin extra filtermateriaal geplaatst kan worden.   Het mondmasker is herbruikbaar en droog -en wasbaar in de machine.

kenelec mondmasker.jpg

ELASTISCHE OORLUSSEN

FILTERMATERIAAL

ds cleaning mondmasker.jpg

DUBBELE VOERING

TYPE III - GECERTIFICEERD MONDMASKER

Deze mondmaskers van hoge kwaliteit zijn gecertificeerd volgens het AFNOR SPEC S76-001 – Eurofins Test CH_PCL_1 Class 2 certificaat.

Bij dit driezijdig masker heeft u ook de mogelijkheid om extra filtermateriaal te gebruiken zonder dat het moeilijk wordt om door te ademen.

De gewoven katoenen stof is van hoge kwaliteit, voorgevormd én geschickt om te wassen tot 60°. De mondmaskers mogen ook in de droogkast.

PR796_filter-insert_1.jpg

AFNOR SPEC S76-001 – Eurofins Test CH_PCL_1 Class 2

PR796_BURGUNDY_1.jpg

HOOGWAARDIGE STOF EN STIKWERK

zeventien%20dorpen%20mondmasker%20close%
kattenkwaad mondmasker

TYPE IV - GEZICHTSBESCHERMING

Niet-medische mondmaskers voor alledaags gebruik;

Indus mondmasker

Ultrazachte en lichtgewicht gezichtsbedekking van jersey (52% katoen, 48% polyester)

Comfortabel en ademend.

Eén maat past meeste personen met ruwe randen, twee oorgaatjes en voorgevormde pasvorm.

bottom of page